Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2018, 9:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Známeho youtubera z USA priviezli do slovenského Svätého Jura, zaviazali mu oči, zobrali peniaze a on musel nájsť cestu späť

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Chlapíci z Yes Theory radi posúvajú hranice prijateľného diskomfortu.

Slovensko sa vo videách tvorcov zo Spojených štátov amerických tak často neobjavuje. Ak sa už aj objaví, tak možno nie v najlepšom svetle, ale partia z kanálu Yes Theory nemala za cieľ Slovensko skritizovať.

Už viacero rokov natáčajú videá, pri ktorých sa dostávajú do spontánnych situácií a musia sa zaobísť bez telefónu či peňazí. O Slovákoch sa síce hovorí ako o pohostinných ľuďoch, ale chlapík žijúci v USA a narodený v Egypte to v našich končinách nemohol mať ľahké.

Nielenže neovládal jazyk, ale ešte ho aj so zaviazanými očami vysadili vo Svätom Jure. Jeho jedinou úlohou bolo nájsť cestu späť za svojimi kamarátmi a v neveľkom meste pri Pezinku mal čo robiť, aby sa nestratil. Ako sa bez peňazí zaobišiel v slovenskej zemi, to už si radšej pozri sám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia