Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 7:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hrob mladej ruskej ženy zdobí obrovský 1,5-metrový pomník v tvare iPhonu. Miestni sa čudujú, čo na cintoríne americký mobil robí

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE RUSKO
Uložiť Uložené

Láska k výrobkom Apple až za hrob.

Na náhodnom ruskom cintoríne sa objavil obrovský iPhone. Na prvý pohľad mimoriadne bizarná správa prekvapila nielen užívateľov na internete, ale najmä samotných Rusov.

Miestni obyvatelia nevedia pochopiť, ako sa pomník v tvare amerického smartfónu mohol dostať na ruský cintorín, a tak iba pohŕdavo obchádzajú hrob Rity Shameevy. Žena zomrela vo svojich 25 rokoch a známa nie je ani príčina smrti, takže môžeme len špekulovať.

Rita bola podľa zverejnených správ zanietená cestovateľka a pravdepodobne aj skrytá fanúšička spoločnosti Apple.

Hrob mladej ruskej ženy zdobí obrovský 1,5-metrový pomník v tvare iPhonu. Miestni sa čudujú, čo na cintoríne americký mobil robí
Zdroj: UFA1

Prečo by inak jej hrob dopĺňal viac ako 1,5-metrový iPhone vyrobený z bazaltu, ktorému nechýbajú viaceré detaily ako tlačidlo domov, jednotlivými tlačidlami po stranách a dokonca zadnou kamerou. Samozrejmosťou je jabĺčkové logo Apple na zadnej strane smartfónu.

Na druhej strane, fotografie Rity spred viacerých rokov ju nezachytávajú s Apple smartfónom v ruke, pretože využívala mobil inej značky, a tak jej pomník možno posmrtne pozostalí ozdobili najznámejším telefónom na svete.

Nikto nevie ani to, kto pomník vyrobil, a rozpráva sa o jednej sibírskej firme venujúcej sa práve prianiam pozostalých.

Domov
Zdieľať
Diskusia