Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2018, 18:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Syn legendárneho Ivana Draga dáva Adonisovi Creedovi poriadne zabrať! Ich súboj bude slasťou pre oči

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Viktor Drago je mimoriadne nebezpečným súperom.

Prvý diel boxerskej drámy Creed úspešne nadviazal na odkaz slávneho Rockyho Balbou, za ktorého stvárnenie bol v roku 1977 Sylvester Stallone nominovaný na Oscara.

Vzťah mladého Adonisa Creeda a Rockyho Balbou nebol spočiatku úplne ideálny a Adonisovu prosbu o trénovanie "Taliansky žrebec" najprv odmietol. Rozhodnutie však našťastie následne prehodnotil.

V neskoršom období sa mu s Rockyho pomocou podarilo získať titul šampióna ľahkej váhy, no na scénu prichádza nový vyzývateľ.

Ide o Viktora Draga, syna Ivana Draga, ktorý vo štvrtej časti Rockyho zabil Adonisovho otca Apolla. Ivana Draga koncom štvorky dokázal Rocky poraziť, čím Apollovu smrť pomstil. Ivan Drago však na danú porážku zjavne nikdy nezabudol.

Okrem Michaela B. Jordana (Adonis Creed) a Sylvestera Stallona (Rocky Balboa) do filmu prichádza aj mocný Švéd Dolph Lundgren (Ivan Drago).

„Aj keď je (Ivan) Drago nažive, jeho syn je ním stále prenasledovaný, pretože z Draga sa stal zlomený muž, ktorý sa snaží znovu postaviť na nohy práve prostredníctvom svojho syna,povedal o charizmatickom záporákovi scenárista Cheo Hodari Coker (Luke Cage).

Postavu syna pomstychtivého Ivana Draga si zahrá boxer Florian "Big Nasty" Munteanu. K druhej časti sa ale navráti aj sympatická herečka Tessa Thompson (Thor: Ragnarok).

Syn legendárneho Ivana Draga dáva Adonisovi Creedovi poriadne zabrať! Ich súboj bude slasťou pre oči
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Okrem vyššie menovaných sa v snímke objavia aj herci, ako Russell Hornsby, Wood Harris, Phylicia Rashad, Ivo Nandi, Andre Ward či Christopher Mann.

Creed 2 mal pôvodne režírovať starý dobrý Stallone, no kormidla sa nakoniec ujal Steven Caple Jr. (dráma The Land). O scenár sa postaral Sylvester Stallone a Cheo Hodari Coker.

Pokračovanie Creeda môžeme v slovenských i českých kinách očakávať už o necelé dva mesiace, a teda konkrétnejšie 22. novembra (listopad) 2018. Páčil sa vám prvý diel? A čo podľa zatiaľ dostupných ukážok vravíte na dvojku?

Syn legendárneho Ivana Draga dáva Adonisovi Creedovi poriadne zabrať! Ich súboj bude slasťou pre oči
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia