Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 14:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zúbožená tigrica skolabovala v ruskom cirkuse priamo pred divákmi. Chovateľ ju náhlivo odtiahol preč za chvost

ZAUJÍMAVOSTI TIGER
Uložiť Uložené

Depresívna situácia sa odohrala v ruskom meste Magnitogorsk.

Diváci v ruskom cirkuse z mesta Magnitogorsk sa pred pár dňami stali svedkami nepríjemnej situácie. Pár metrov od nich skolabovala tigrica Zena, ktorá vystupovala spoločne so šiestimi zvieracími kolegami.

Nevedno prečo, ale tigrici sa znenazdajky podlomili nohy a keby nebolo jej chovateľa, zrejme by spadla medzi oplotenie a pódium. Diváci zostali sedieť so zatajeným dychom, pretože existovala vysoká šanca, že na seba tigre zaútočia.

Zvieratá v skutočnosti inštinktívne útočia na slabších jedincov, takže keby nebolo chovateľa Artura Bagdasarova, zrejme by sa priamo v cirkuse spustila krvavá bitka. Ani chovateľ však nezakročil ideálne, pretože mu nenapadlo nič iné, ako chytiť tigricu za chvost a ťahať ju preč z pódia.

O pár sekúnd sa ju už snažili dostať na nohy, oblievali ju vodou a napokon sa tigrica prebudila. Zástupcovia cirkusu celý incident zahrali do autu a divákov ubezpečili, že za tigricou okamžite vycestoval veterinár z Moskvy, ktorý jej urobí testy vnútorných orgánov.

Špekuluje sa o tom, že tigricu mohli premôcť hormóny či vysoký krvný tlak, ale na internete sa polemizuje skôr o zanedbávaní a nevhodnom správaní ku zvieratám v cirkuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia