Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 18:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Čarovná pestúnka Mary Poppins sa vracia v podaní pôvabnej Emily Blunt v magickej rozprávke od Disney

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Lákavý fantasy muzikál Mary Poppins Returns dorazil s kvalitným trailerom.

Mary Poppins Returns bude evidentne kráčať v rovnakých šľapajách, ako Hook či nedávny Christopher Robin, kedy sa do životov už dospelých hrdinov vrátia ich magickí kamaráti.

V tomto prípade pôjde o Mary Poppins (Emily Blunt), čarovnú pestúnku, ktorá za pomoci dáždnika priletí z oblohy a ktorá je nadaná magickou mocou. Okrem toho oplýva neuveriteľnou fantáziou a humorom.

Samotný príbeh sa odohráva v 30. rokoch 20. storočia v Londýne. Jane (Emily Mortimer) a Michael Banksovci (Ben Whishaw) z pôvodného príbehu sú už dospelí, pričom Michael má tri deti.

Po smrti svojej manželky je nútený starať sa o ne sám a s pomocou sestry, ale práve v tej chvíli sa do jeho života opäť vráti Mary Poppins, tentokrát aj so svojou sesternicou Topsy (Meryl Streep) a lampárom Jackom (Lin-Manuel Miranda).

Dobrodružstvo môže začať!

Trailer na novú disneyovku pôsobí patrične magicky, ako sme si už ostatne pri tomto štúdiu zvykli. Emily Blunt v hlavnej úlohe pôsobí čarovne a lepšiu herečku pre Mary Poppins podľa nás vybrať nemohli.

Zdá sa tiež, že dostaneme vizuálne veľmi príjemný zážitok, ktorý bude rozhodne menej pochmúrny než spomínaný Christopher Robin.

Tie animované pasáže boli možno originálnym spôsobom, ale v spojení so živými hercami pôsobia trochu zvláštne. V samotnom filme to ale fungovať môže. Celkovo sa zdá, že pre štúdio Disney pôjde o ďalší veľký hit.

Režíruje skúsený Rob Marshall (Chicago, Into the Woods) a spomenutých hercov doplnia aj Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters a Dick Van Dyke. Do slovenských kín Mary Poppins priletí 27. decembra (prosinec) 2018.

Čarovná pestúnka Mary Poppins sa vracia v podaní pôvabnej Emily Blunt v magickej rozprávke od Disney
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia