Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 12:52
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Lajkuj, zdieľaj a vyhraj nový iPhone XS! Slovenskí policajti si z nás už uťahujú, ako vždy naletíme na hlúpe súťaže

ZAUJÍMAVOSTI IPHONE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na Facebooku si slovenskí policajti užívajú svoju popularitu.

Spoločnosť Apple slávnostne predstavila svoje nové smartfóny a ľudia na internete sa trochu zbláznili. Na jednej strane by si našiel hejterov, ktorí neznášajú všetko, čo kalifornská firma vypustí do predaja, avšak milovníci Apple ho dokážu obhajovať až do poslednej kvapky krvi.

Najlepšie na momentálnu situáciu zareagovali slovenskí policajti. Vystrelili si zo svojich fanúšikov, kde by si našiel aj hromadu poriadne naivných Slovákov, a zorganizovali súťaž o nový iPhone XS.

Aby si sa stal jeho novým majiteľom, úplne postačovalo, aby si začal príspevok lajkovať a zdieľať, takže vôbec nešlo o zložité podmienky.

Policajti sa samozrejme dobre zabávajú na tom, ako Slováci neustále dokážu naletieť stránkam, ktoré im chcú darovať auto od Audi či dokonca let vládnym špeciálom do destinácie podľa vlastného výberu.

Na záver pripojili aj dôležitú poznámku o tom, že ak už narazíš na súťaž na Facebooku, overenie v podobe modrého symbolu pri názve stránky ťa vie ubezpečiť o jej serióznosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia