Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2018, 12:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

50 Cent sa zabáva na účet Kanyeho Westa aj Floyda Mayweathera pomocou kontroverznej reklamy Nike

ZAUJÍMAVOSTI 50 CENT KANYE WEST
Uložiť Uložené

Známy raper na Instagrame opäť rozosmial svojich fanúšikov.

Najnovšia kampaň od Nike spustila vlnu kontroverzie. Colin Kaepernick sa stal tvárou značky s jasným odkazom o tom, že človek by sa nemal báť zabojovať za svoje presvedčenie.

Zatiaľ čo jedna skupina ľudí na protest spaľuje svoje Nike oblečenie, 50 Cent si na Instagrame opäť užíva vtipkovanie na účet starých známych.

Najskôr si vystrelil z Kanyeho Westa, ktorý pred pár mesiacmi spôsobil menší škandál po tom, čo v rozhovore povedal, že otroctvo bola voľba. 50 Cent mu preto túto vetu vložil cez tvár, avšak pri svojom kolegovi z branže sa nezastavil.

Útočenie pokračovalo pri Floydovi Mayweatherovi. Obaja muži si v minulosti viackrát skočili do vlasov a pravidelne si zo seba na sociálnych sieťach uťahujú. 50 Cent tentoraz zase využil Floydove problémy s písaním a čítaním, a tak namiesto motivačného citátu na tvár vložil iba hatlaninu.

Boxer, samozrejme, nemohol nezareagovať, a preto poslal v rovnakej obrázkovej forme raperovi odkaz o tom, ako mu pri herpese pomáha priateľ, čím naznačil, že 50 Cent je homosexuál.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Kanye sa zatiaľ na margo vtipu nijak nevyjadril, takže bude zaujímavé sledovať, či sa do pomyselného boja pustí, alebo zostane potichu, pretože v poslednom čase na Twitteri prekypuje aktivitou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),

Floyd už stihol aj odpovedať

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),

Domov
Zdieľať
Diskusia