Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Jedna z najlepších adries v Bratislave a luxusné bývanie s terasou, z ktorej si majitelia môžu užívať západy slnka nad Dunajom

KULTÚRA
Uložiť Uložené

RULES Architekti nám opäť dokazujú svoju kvalitu, vďaka ktorej sa držia na špici v rámci oboru už pekných pár rokov.

Slovensko je síce malá krajina, ale nachádza sa v nej nespočetne veľa šikovných ľudí, ktorí častokrát vo svojom obore prevyšujú možnosti krajiny a neustále napredujú. V rámci architektúry to sú bez najmenších pochýb aj členovia bratislavského ateliéru RULES Architekti pracujúci na mnohých projektoch svetovej úrovne.

Ich hlavnou doménou sú okrem moderných domov či kancelárií taktiež luxusom popretkávané interiéry, z ktorých na jeden si dnes posvietime. Konkrétne ide o majestátny byt s terasou situovaný v známom Riverparku, odkiaľ sa majiteľom naskytujú nezameniteľné výhľady na Dunaj a iné krásy nášho hlavného mesta.

175 metrov štvorcových obytnej plochy bolo premenených v priebehu 21 mesiacov na bývanie pre tých najnáročnejších, v ktorom dominujú drahé materiály, sofistikovanosť, priestorová vzdušnosť a príjemná hra kontrastov farebných odtieňov. 


Lepší pohľad na daný projekt si už ale budete môcť urobiť skrz galériu snímkov nižšie, pred ktorou tu máme ešte zopár slov od samotných autorov.

"Exkluzívny byt na jednom z najlepších miest v Bratislave sme navrhli podľa požiadaviek majiteľa z mramoru a dreva, ktoré sme v dennej časti doplnili obkladom z ušľachtilej nereze. Atypické časti nábytku sme navrhli z dubovej dýhy, zvyšok tvorí štýlový nábytok v prevedeniach podčiarkujúcich charakter bytu."

"Južná sklenená fasáda otvára dennú časť výhľadu na Dunaj a prístupu na veľkú terasu s povrchom z prírodného dreva. Chladno-útulný interiér vyzerá luxusne, ale môže fungovať aj pre rodinný život. Dispozícia bytu je rozdelená na dennú a nočnú zónu. Denná obsahuje vstupný priestor, kuchyňu, jedáleň, obývačku, kúpeľňu s wc a pracovňu. Nočná dve spálne a kúpeľnu. Interiér sa vyznačuje premakanými detailami s precíznou realizáciou, ktorú si výnimočná adresa rozhodne zaslúži."

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín, ktoré sú hodné pozornosti širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia