Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2018, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda zvereňuje zábery z natáčania s Rytmusom a oficiálny cover Pouliční Ekonomické 3

HUDBA
Uložiť Uložené

Posledná Pouliční Ekonomická dostáva podtitul Láska & Loyalita a medzi fanúšikov sa dostane už 18. septembra.

Už viackrát sme spomenuli, že Sergei Barracuda zvládla promo k svojmu albumu podstatne lepšie, ako prakticky všetci ostatní českí interpreti. Svojim fanúšikom dal možnosť nahliadnuť do celého procesu tvorby a okrem vzácnych záberov zo štúdia máme možnosť vidieť aj backstage koncertov a natáčania videoklipov. 

Práve pred pár dňami uzrel svetlo sveta vizuál ku skladbe Noční můra a vďaka pokračovaniu dokumentárnej série PE3 Diary vidíme, ako vyzeral proces vzniku. Vďaka Pastorovi sa dozvedáme aj čosi viac o práci Azurit Kingdom. V závere Sergei B. konečne odhaľuje aj cover albumu a podtitul Láska & Loyalita, ktorý snáď hovorí za všetko. O fotografiu na obálke posledného projektu zo série Pouliční Ekonomická sa postarala Adela Bellini a umelecký nádych doplnil Daniel Cocash.

Sergei Barracuda zvereňuje zábery z natáčania s Rytmusom a oficiálny cover Pouliční Ekonomické 3

Album vychádza 18.9.2018 a ty si ho môžeš v tento deň zadovážiť v Ostrave, konkrétne v priestoroch klubu Fabric od 16:00. Release párty sa bude konať aj deň na to v Prahe a následne ešte aj v brnenskom Skull Café. K dispozícii budú tiež Deluxe boxy s bonusovými trackami a celý projekt bude určite k dispozícii aj na streamovacích službách.

Viac informácií už ale v samotnom pokračovaní PE3 Diary.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia