Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2018, 11:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena si cez Tinder zavolala na rande viac ako 20 mužov. Až naživo chcela vďaka súťaži zistiť, s ktorým by mala chodiť

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Zoznamovacie aplikácie predstavujú poriadne bizarný vynález.

Zoznamovacie aplikácie nám dnes uľahčujú život, ale vedia byť aj poriadne absurdné. Zrejme to si pomyslela neznáma žena vystupujúca pod menom Natasha, ktorá si na Tinderi vytvorila profil a začala označovať mužov, ktorí sa jej páčia.

Každému potenciálnemu partnerovi odpísala a zavolala ho rovno do parku na Union Square v New Yorku, aby sa tam stretli, vypočuli si hudbu a zažili príjemné rande.

Viac ako 15 či 20 mužov do parku naozaj prišlo, ale zostali zaskočení, pretože DJ onedlho Natashi prenechal svoje pódium a ona oslovila všetkých prítomných mužov.


Nebavilo ju hľadať budúcu lásku cez aplikáciu, tak si svojich mužov pozvala rovno do parku, aby medzi sebou mohli súťažiť. Víťaz mal získať možnosť zobrať Natashu na rande.

Zopár mužov potom znechutene odišlo, ale veľká časť na mieste zostala a pokúšala sa získať srdce sympatickej ženy. Natasha však svoj projekt Tinder Live nevymyslela úplne sama, pomáhala jej jedna reklamná agentúra.

Odporúčané
Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? Sex a dick pics tu nefičia. Vyskúšala som zoznamovaciu aplikáciu pre introvertov. Ako dopadlo moje rande? 4. augusta 2023, 12:30

Spoločne chceli svetu ukázať, ako to vyzerá na Tinderi z pohľadu ženy, o ktorú má záujem nespočetné množstvo mužov a ona musí vyberať rozumom aj srdcom.

Prítomných mužov pobavila aj so slovami, že každý turista, holohlavý chlap, muž nižší než 178 centimetrov a chlap s pivným bruškom by mali okamžite odísť, pretože o nich nemá záujem. Naživo to síce vyznelo tvrdo a necitlivo, ale presne tak dnes fungujú aplikácie, kde v pohodlí domova hodnotíme ľudí len na základe výšky či vlasov.


Domov
Zdieľať
Diskusia