Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2018, 16:55
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Nenalíčená Kylie Jenner sa prvýkrát objavila na titulke magazínu Vogue

MÓDA KYLIE JENNER VOGUE
Uložiť Uložené

Na záberoch ukázala svoju prirodzenú krásu.

21-ročná Kylie Jenner momentálne prežíva mimoriadne úspešné obdobie. Tento mesiac sa prvýkrát objavila na titulke magazínu Forbes. Minulý týždeň oslávila 21. narodeniny vo veľkom štýle a od svojho priateľa Travisa Scotta dostala ako darček vzácny vintage Rolls Royce z roku 1950. Tentokrát sa môže pochváliť ďalším úspechom. Prvýkrát sa dostala na obálku magazínu Vogue. Ide o veľkú prestíž, pretože na titulku prestížneho módneho magazínu sa nedostane len tak hocikto.

Ide o austrálske vydanie a mnohých prekvapilo to, že Kylie sa na titulke objavila nenalíčená. Fotografie už tradične dopĺňa rozhovor. Mladú krásku vyspovedala jej staršia sestra Kendall Jenner. Z rozhovoru sa dozviete napríklad to, že Kylie si bez priateľa Travisa Scotta nevie predstaviť ani jediný deň. Ďalej sa rozhovorila o láske, dcérke Stormi a jej úspešnej kozmetickej značke Kylie Cosmetics. Ak máš záujem prečítať si celý rozhovor, môžeš tak spraviť tu. Na záver už len dodáme, že o vydarené fotografie sa postarala fotografka Jackie Nickerson. Musíme skonštatovať, že Kylie na nich pôsobí naozaj prirodzene.

Domov
Zdieľať
Diskusia