Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2018, 19:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Travis Scott kúpil Kylie Jenner vzácny Rolls Royce z roku 1950

HUDBA KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Okolo Travisa a Kylie to dlhodobo žije hneď z niekoľkých dôvodov snáď najviac zo všetkých celebritných párov, teraz prekvapujú opäť.

Travis Scott a Kylie Jenner patria medzi najznámejšie celebritné páry na svete, no na rozdiel od ostatných sa preslávili najmä svojou prácou a občasnými výstrelkami, ktoré však nikdy nevnímame negatívne. Sympatická dvojica sa o slovo hlási aj teraz. Mladá miliardárka Kylie totiž pred pár dňami oslavovala 21. narodeniny, a to spoločne so známymi kamarátmi ako Kanye West, Chris Brown či The Weeknd s Bellou Hadid. 

S darčekom to mal však, pochopiteľne, najťažšie Travis, od ktorého sa očakávalo obrovské prekvapenie. Nájsť však niečo pre človeka s bankovým účtom menším ako jeho priateľka nie je len tak, no raper to bez problémov zvládol. Kylie Jenner dostala veľmi vzácny vintage Rolls Royce z roku 1950 v bezchybnom stave. 

Travis sa tak najprv postaral o jeden z najlepších albumov roka a potom o suverénne najlepší dar pre svoju polovičku. Tá sa pred pár desiatkami hodín pochválila prírastom do garáže na svojom Instagrame. Ak náhodou vieš, koľko by tento kúsok mohol stáť, pokojne napíš do komentárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia