Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2018, 23:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kto na Instagrame za jeden príspevok zarobí najviac? Na vrchných priečkach dominujú Kardashianky, Ronaldo či Beyoncé

ZAUJÍMAVOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM REBRÍČEK
Uložiť Uložené

Prinášame ti zoznam najlepšie zarábajúcich instagramových profilov.

Síce je to pre mnohých ľudí stále ťažké pochopiť, no faktom zostáva, že Instagram je plnohodnotná zárobková platforma, prostredníctvom ktorej si influenceri vedia prísť na pomerne slušné peniaze. Dokonca aj v našich končinách nie sme výnimkou, avšak to sa ani náhodou nedá porovnávať so svetovými celebritami, ktoré si častokrát dokážu vďaka jedinému príspevku na tejto platforme zarobiť aj na luxusný dom či auto.

Vďaka najnovšiemu zoznamu britského portálu HopperHQ s názvom Instagram Rich List 2018, čo je vlastne rebríček najvýnosnejších profilov na Instagrame, sa dnes dozvieš, kto zo svetových influencerov si za jeden príspevok zarobí najviac. HopperHQ je vlastne akýsi analyzátor interných a verejne dostupných údajov, s ktorými je schopný následne pracovať a vypočítať tak približné zárobky Instagramových profilov. Vďaka tomu zostavuje takéto rebríčky pravidelne.

V tohtoročnom zozname sa od minulého roka udiali badateľné zmeny. Okrem Kardashianiek sa v ňom nachádza aj bohaté zastúpenie športovcov, no rovnako aj spevákov. Na prvom mieste sa so zárobkom až 1 milión amerických dolárov za jeden príspevok umiestnila Kylie Jenner, ktorá si polepšila o 3 priečky nahor.

Odporúčané
Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé?       Rus rozdáva ľuďom na ulici státisíce dolárov. Aký motív má záhadný Mr. Thank You a sú bankovky pravé? 27. marca 2024, 9:30

V roku 2017 totiž so svojím zárobkom 400-tisíc dolárov obsadila štvrté miesto a nachádzala sa presne o dve priečky pod svojou nevlastnou sestrou Kim Kardahsian, ktorá si tentokrát zas jemne pohoršila. Ako v rebríčku obstáli ostatné celebrity, môžeš skontrolovať nižšie.

Najlepšie zarábajúce profily na Instagrame za rok 2018 podľa portálu HopperHQ:

1. Kylie Jenner 1 milión dolárov za jeden príspevok
2. Selena Gomez 800-tisíc dolárov za jeden príspevok
3. Cristiano Ronaldo 750-tisíc dolárov za jeden príspevok

4. Kim Kardashian 720-tisíc dolárov za jeden príspevok
5. Beyoncé 700-tisíc dolárov za jeden príspevok
6. Dwayne Johnson 650-tisíc dolárov za jeden príspevok
7. Justin Bieber 630-tisíc dolárov za jeden príspevok
8. Neymar 600-tisíc dolárov za jeden príspevok
9. Lionel Messi 500-tisíc dolárov za jeden príspevok

10. Kendall Jenner 500-tisíc dolárov za jeden príspevok

Domov
Zdieľať
Diskusia