Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2018, 12:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bohatí Rusi nechcú stať v zápche, tak si kupujú sanitky. Interiér zmenia na luxus a tvária sa, že zachraňujú životy

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE RUSKO
Uložiť Uložené

Ruskí biznismeni sa naozaj vynašli.

Státie v zápche si neužíva nikto z nás. Nielenže ide o neobľúbenú a otravnú záležitosť, no berie ohromné množstvo času a tí najzaneprázdnenejší na státie pri semaforoch ani nemajú čas. Aj na Slovensku sa neustále sťažujeme na silnú intenzitu zápch, v skutočnosti sa však s väčšími mestami nemôžeme ani porovnávať.

V takej Moskve žije až 12 miliónov ľudí, čo je omnoho viac než celá populácia Slovenska. Zápchy sú tam teda naozaj silného kalibru – miestni biznismeni však našli jedinečné riešenie, ktoré ale nie je veľmi v súlade so zákonom, no kreativita mu rozhodne nechýba. Ruskí boháči sa totiž dostanú k sanitkovému vozidlu – vyradenému alebo ho odkúpia. Následne jeho interiér premenia na naozaj luxusný a v podstate ide o solídnu limuzínu ukrytú v sanitkovom vozidle.

Bohatí Rusi nechcú stať v zápche, tak si kupujú sanitky. Interiér zmenia na luxus a tvária sa, že zachraňujú životy
Zdroj: Stolbovsky

To, samozrejme, ľudia stojaci v zápche nevedia a keď bohatí Rusi spustia modré majáky, musia dať prednosť. A to aj napriek tomu, že vnútri nikto neumiera. Jazdu takouto sanitkou si môžeš aj objednať, samozrejme ilegálne, a to za približne 135 €. Odhaliť ich vôbec nie je jednoduché, mimo jazdy sú skryté a pri zapnutých majákoch sa ich ruská polícia neodvažuje zastaviť – čo keby naozaj išlo o život.

Domov
Zdieľať
Diskusia