Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 14:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektorov festival pozýva do Hradca Králové Separa, Smacka aj ostravskú trojicu Azurit Kingdom

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Mať svoj vlastný festvial je v Česku výsadou väčších vydavateľstiev, no Ektor to dokázal aj sám.

Za posledné roky sme si už zvykli, že čoraz viac raperov, resp. vydavateľstiev túži organizovať vlastné akcie, a to nie len v kluboch, ale aj pod holým nebom. Chalani z Bigg Bossu organizujú pravidelnú obrovskú udalosť na Náplavke, vlastný festival má aj Hypno či Milion Plus. Najväčším priekopníkom je však v tomto prípade určite Ektor, ktorý v aktuálnom roku prináša už štvrtý ročník svojho Okaaay Open Air.

Narozdiel od väčšiny kolegov však tento malý rapový sviatok nie je len o ňom, ale aj o jeho kolegoch zo scény, ku ktorým má prirodzene blízko hudobne aj kamarátsky. Aj tento rok sa bude jednodňový festival konať na letisku v Hradci Králové, a to už budúcu sobotu - 21.7. Zo slovenských interpretov nebude chýbať Separ, Palermo alebo chalani z Nerieš a Česko bude reprezentovať okrem Ektora aj Smack a tiež ostravskí AK.

Do skorého rána budú na dvoch stageoch udržiavať ľudí v nálade známi DJs, menovite DJ Noir, DJ Kwé, DJ Saybon a DJ Lipi. Viac už snáď dodávať nie je potrebné, snáď už len doplníme informáciu o tom, že lístky v predpredaji zoženieš na stránke goout.cz.

Ektorov festival pozýva do Hradca Králové Separa, Smacka aj ostravskú trojicu Azurit Kingdom
Domov
Zdieľať
Diskusia