Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 9:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Future prekvapuje ďalším albumom! Najznámejší reprezentant mumble rapu na svete prinesie do Bratislavy BEASTMODE 2

HUDBA
Uložiť Uložené

Najznámejší zástupca mumble rapu potvrdzuje naše slová a bez akéhokoľvek oznamovania vydáva ďalší album.

Len pred troma dňami som v tomto článku tvrdil, že Future je nevyspytateľným interpretom, ktorý dokáže vydať album na počkanie prakticky kedykoľvek a hneď dnes tu máme aj hmatateľný dôkaz. Bez akéhokoľvek oznamovania predstavuje najznámejší reprezentant mumble rapu na svete svoj projekt BEASTMODE 2, ktorý je opäť skvelý. 

Nájdeme na ňom presne 9 skladieb s dĺžkou niečo viac ako 32 minút  a jedného hosťa, menovite Young Scootera. Future pravidelne so svojimi albumami obsadzuje prvé priečky prestížneho rebríčka Billboard, a tak budeme zvedaví, či sa mu to podarí aj teraz.

Raper z Atlanty na svojom Twitteri pred niekoľkými desiatkami hodinami svojich fanúšikov pýtal, či by mal pred albumom dropnúť ešte aj mixtape, čo v preklade znamená, že sa Bratislava v rámci NICKIHNDRXX Tour dočká odprezentovania tých najlepších skladieb hneď z viacerých počinov. Ako už určite vieš, koncert Nicki Minaj a Futurea sa bude v slovenskom hlavnom meste konať 22. februára 2019 a hostiť ho bude Zimný štadión Ondreja Nepelu. Viac už snáď dodávať netreba, vypočuť si BEASTMODE 2 a objednávaj vstupenky.

Future prekvapuje ďalším albumom! Najznámejší reprezentant mumble rapu na svete prinesie do Bratislavy BEASTMODE 2
Domov
Zdieľať
Diskusia