Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2018, 19:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj predstaví v Bratislave nový album Queen a s Futureom naživo zahrajú najväčšie svetové hity

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Prekvapivá informácia o vystúpení uznávaných amerických interpretov v našom hlavnom meste sa potvrdila a ty by si sa mal poponáhľať s kúpou lístka.

Pred niečo menej ako mesiacom sme vás informovali o prekvapivej a vtedy ešte oficiálne nepotvrdenej informácií, že Nicki Minaj a Future vystúpia v rámci NICKIHNDRXX Tour aj v našom hlavnom meste. Medzi niekoľkými desiatkami zastávok sme na oficiálnom plagáte síce našli aj Bratislavu, no pochybnosti pretrvávali až kým nebol oficiálne spustený predpredaj

Nicki Minaj predstaví v Bratislave nový album Queen a s Futureom naživo zahrajú najväčšie svetové hity

Teraz už vieme, že slovenská zastávka približne polročného turné sa bude konať 22. februára 2019 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, ktorého koncertná kapacita by mohla byť viac ako 5-tisíc miest. Podľa informácií na facebookovej udalosti je už značná časť lístkov preč, a tak odporúčame s kúpou neotáľať. Obzvlášť v prípade, ak si chceš uloviť najlepšie miesta.

Fanúšikovia určite veľmi dobre vedia, že Nicki čoskoro vydá po štyroch rokoch ďalší sólový album Queen a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že sa máme na čo tešiť. Jedna z najlepších raperiek sveta je akutálne vo výbornej forme a v spojení s kapaciou ako Future to vlastne vôbec nemôže dopadnúť zle. Ten zároveň dokáže vydať hudobný projekt kedykoľvek na počkanie a s veľkou pravdepodobnosťou neporuší štvorročnú šnúru, takže môžeš byť svedkom naozaj exkluzívnej show. 

Domov
Zdieľať
Diskusia