Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 9:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lil Pump si do nového videoklipu Drug Addict pozval Charlieho Sheena, ktorý si zahral lekára na psychiatrii

HUDBA
Uložiť Uložené

Máme tu ďalší neuveriteľne úspešný Lil Pumpov videosingel?

V posledných dňoch obletela svetový internet fotografia, na ktorej vedľa seba stoja dvaja fenoméni svojej doby - Lil Pump a Charlie Sheen. Druhý menovaný je stále snáď najznámejším aktívnym užívateľom cracku na svete a zároveň patrí do klubu HIV pozitívnych slávnych chcelebrít, no ešte pred pred pár rokmi sme ho mali zafixovaného aj ako kvalitného herca. Lil Pump je zas autorom hitov Gucci GangESSKEETIT, pričom sme stále nepochopili, ako je to vlastne celé možné. 

Aby toho teda už tak nebolo dosť, ich cesty sa stretli na psychiatrii v avizovanom hudobnom videoklipe s príznačným titulom Drug Addict. Charlie Sheen si pravdepodobne túžil na chvíľu prehodiť role z reálneho života a prezliekol sa za lekára a Lil Pump sa pokúsil o ďalší obrovský banger. Či sa mu to podarilo, už nechávame na vašom posúdení, no pre nás je toto bizarné spojenie dôkazom, že dnes je už možné naozaj všetko.

Domov
Zdieľať
Diskusia