Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2018, 12:56
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Na filmovom festivale v Karlových Varoch sa striedali známe tváre z celého sveta. Celebritné róby na seba nenechali dlho čakať

MÓDA
Uložiť Uložené

Aké outfity zvolili známe tváre na červenom koberci u našich severozápadných susedov?

Cez víkend odštartoval 53. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch, na ktorom sme, ako obvykle, mali možnosť vidieť mnohé známe tváre, či už lokálneho, no taktiež aj celosvetového rozmeru. Prestížnu udalosť si nenechali ujsť mnohí herci, speváci, modelky či iné populárne osobnosti šoubiznisu. Najväčšou hviezdou na červenom koberci u našich severozápadných susedov sa stal známy americký herec, scenárista, režisér a muzikant Tim Robbins.

Významnej udalosti s dlhoročnou tradíciou sa v minulosti zúčastnili aj ďalšie svetoznáme mená ako John Travolta, Mel Gibson či Richard Gere. Tí sa ale na rozdiel od Tima Robbinsa osobne zdravili s fanúšikmi zblízka, zatiaľ čo niekdajší dlhoročný priateľ herečky Susan Sarandon len zapózoval pred objektívmi fotografov a ľudom z diaľky zakýval. Verejnosť ho však ešte bude môcť vidieť napríklad v stredu. V karlovarskom mestskom divadle bude totiž hrať spoločne so svojou kapelou.

Herec a organizátor celého festivalu Jiří Bartoška odovzdal Timovi Krištáľový glóbus za mimoriadny umelecký prínos svetovej kinematografii. Hosťom slávnostného zakončenia by mal byť svetoznámy britský herec Robert Pattinson, ktorý si prevezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary, udeľovanú výrazným osobnostiam svetového filmu.

Na veľkej filmovej udalosti sa však okrem americkej hviezdy ukázalo aj mnoho českých a slovenských celebrít, ako napríklad Andrea Verešová, Daniela Peštová, Timea Trajtelová, Zuzana Belohorcová, Vanda Jandová či Simona Krainová. Hoci sa festival ešte neskončil, prinášame ti dávku outfitov celebrít, ktoré tento ročník zažiarili na veľkolepých filmových oslavách.

Daniela Peštová

Andrea Verešová

Simona Krainová

Vanda Jandová

Nikol Švantnerová

Timea Trajtelová

Tim Robbins

Zuzana Belohorcová

Kateřina Sokolová

Anna Geislerová

Jana Plodková

Greg Shapiro s priateľkou

Thomasin Harcourt McKenzie

Domov
Zdieľať
Diskusia