Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2018, 19:33
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Aké outfity zvolili Kim Kardashian či Rihanna na prehliadke Virgila Abloha? Módna šou od Louis Vuitton prilákala mnohé svetoznáme tváre

MÓDA LOUIS VUITTON OUTFITY VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené

Najlepšie módne počiny celebrít z veľkolepého predstavenia kolekcie LV SS19 v Paríži.

Len pred pár mesiacmi sa ghansko-americký módny návrhár Virgil Abloh, ktorý založil Off-White, stal hlavou pánskej sekcie jedného z najprestížnejších módnych domov, a to francúzskeho Louis Vuitton. Netrvalo dlho a niekdajší dvorný poradca Kanyeho Westa prišiel s debutovou prehliadkou novej kolekcie jar/leto 2019. Tá sa konala v Paríži počas Fashion Weeku a rozhodne navždy zostane v mnohých smeroch nezabudnuteľná.

Jedným z najväčších a najsilnejších okamihov celej prehliadky bol práve jej záver, kedy sa na móle ukázal Virgil a všetci hostia ho obdarili neobyčajnými ováciami a potleskom. Napokon návrhár podišiel ku svojmu dlhoročnému priateľovi Kanyemu a v dojatí ho objal. Dlhé a emotívne gesto chlapcov z Chicaga sprevádzali slzy a celý moment získal pozornosť mnohých fanúšikov a médií.

Významná módna show taktiež prilákala mnohé svetoznáme tváre, ktoré na seba pútali pozornosť všetkých objektívov navôkol. Uvedomujúc si dôležitosť celej udalosti sa celebrity snažili vybrať čo najlepší outfit, vďaka ktorému by na prehliadke zahviezdilii. Nechýbali zaujímavé módne kreácie v podaní osobností ako Kim Kardashian, Travis Scott, Rihanna, Kylie Jenner, Swae Lee či Bella Hadid.

Odporúčané
Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur Outfit check z prvého radu na Pasienkoch: Luca Brassi10x so zlatými zubami či Ivana Tattoo Art v súprave Gucci za tisíce eur 18. apríla 2024, 11:00

Poďme sa teda spoločne pozrieť, aké outfity zvolené svetovými celebritami, sa dali vidieť na mimoriadnej debutovej prehliadke veľkolepého módneho domu Louis Vuitton.

Kim Kardashian a Kanye West

Rihanna 

Naomi Campbell 

Kylie Jenner

Travis Scott

Bella Hadid

A$AP Rocky 

 Chadwick Boseman

 

Príspevok, ktorý zdieľa @kingcboseman,

Swae Lee

 

Príspevok, ktorý zdieľa Swae Lee (@swaelee),

Rita Ora 

 Ansel Elgort s priateľkou Volettou Komyshan a Virgilom

Takashi Murakami

 

Príspevok, ktorý zdieľa smart (@smart_tkj),

Domov
Zdieľať
Diskusia