Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2018, 0:51
Čas čítania 0:00
Marek R.

Iránsky futbalista sa v posledných sekundách zápasu pokúsil o akrobatické vhadzovanie, zostal však na smiech

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Taktika síce zaujímavá, ale prevedenie mizerné.

Aj v stredu boli na programe ďalšie tri zápasy majstrovstiev sveta vo futbale a tentoraz sme sa nedočkali žiadnych na góly bohatých zápasov. Všetky tri duely totiž skončili po výsledku 1:0 a stalo sa tak teda aj v poslednom zápase daného dňa medzi Španielskom a Iránom.

Zápas bol navyše rozhodnutý poriadne zvláštnym gólom Costu, ktorý pravdepodobne ani doteraz nechápe, ako sa mu podarilo skórovať. Aj preto treba hľadať moment zápasu úplne inde a jeden taký sme aj našli.

Dá sa dokonca povedať, že ide rovno o jeden z momentov šampionátu kvôli svojej bizarnosti. Do konca zápasu totiž zostávalo len pár sekúnd, Irán prehrával o gól a mal výhodu autového vhadzovania. Namiesto toho, aby sa Milad Mohammadi poponáhlal, však zvolil zvláštnu taktiku.

Dlhočížna príprava, veľký rozbeh, pobozkenie lopty a následné pozdravenie Boha naznačovali, že sa chystá niečo veľké, no napokon to nedopadlo tak, ako Milad plánoval. Loptu totiž plánoval hodiť po akrobatickom premete, vďaka čomu by ju dokázal dostať ďalej ako s obyčajným rozbehom, ako však uvidíte, nakoniec sa mal predsa len hneď rozhodnúť pre ten obyčajný rozbeh.

Domov
Zdieľať
Diskusia