Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2018, 20:49
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opäť môžeš Facebook zaspamovať farebnými komentármi. Fanúšikovia sa vytešujú z gólu či podporovania národných mužstiev

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Sociálna sieť potešila fanúšikov pri príležitosti majstrovstiev sveta.

Sociálna sieť Facebook pri rôznych príležitostiach ozvláštňuje svoje užívateľske prostredie funkciami, ktoré majú vyčariť úsmev na tvárach návštevníkov. Kedysi medzi reakcia zaradila aj dúhovú vlajku,  a nedávno sa po slovenskom internete začal šíriť hoax o tom, že si v komentároch vieš overiť zabezpečenie vlastného účtu. Našťastie, momentálny spam v komentároch najmä zahraničných stránok spočíva v jednoduchej oslave prebiehajúcich majstrovstiev sveta vo futbale.

Facebook si pripravil frázy, ktoré fanúšikovia používajú na povzbudzovanie národných mužstiev, a po kliknutí ich premenil na farebné animácie. Tvoja obrazovka sa odrazu zmení na lietajúce fanúšikovské predmety, pričom každý národný tím dostal špecifické predmety. Po kliknutí na jeden komentár ti po obrazovke budú lietať šály a trúbky, ale po kliknutí na iný komentár budeš mať šancu pokochať sa rukavicami či čiapkami.

Ak však na majstrovstvách sveta nefandíš žiadnemu tímu, potom na teba Facebook nezabudol. Do komentárov stačí napísať „Goaaal“, vďaka čomu sa ti pred očami objaví animácia lopty trhajúcej sieť a radosť divákov. Aj keď samozrejme nejde o žiadnu výraznú novinku, sociálna sieť nám aspoň umožnila zaspamovať si trochu v komentároch a pridala k tomu aj parádne animácie, takže prečo novú možnosť nevyužiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia