Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2018, 18:26
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vtipný inzerát na predaj starej Fabie pobavil slovenský internet. Jozef sa pri pokusoch zbaviť sa škodovky naozaj vybláznil

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK ŠKODA
Uložiť Uložené

"Cena pre normálnych ľudí je 1 000 €, pre špekulantov 1 200 €."

Keď potrebuješ predať niečo, čo skutočne nemá takmer žiadnu hodnotu, treba byť naozaj kreatívny. S vtipnými inzerátmi už slovenský internet má zopár skúsenosti, členovia facebookovej skupiny Susedská burza Bratislava však ani náhodou neboli pripravení na Jozefa, ktorý sa pokúsil predať svoju ojazdenú Škodu Fabia. Tá totiž nie je práve v ideálnom stave, no to autorovi úsmevného inzerátu ani v najmenšom neprekážalo.

Vo vtipnom inzeráte neopísateľne vykreslil svoj vzťah k autu a šikovne vyzdvihol všetky jeho dobré vlastnosti. Auto je staré takmer 15 rokov, no z Jozefovho inzerátu by sme si ho chceli kúpiť aj my. Všetky nedostatky, ako napríklad poškodený lak, sa Jozefovi podarilo humorne zaobaliť tak, že si ich ani poriadne v inzeráte nevšimneš a všetko zaklincoval veľmi pravdivým nacenením, vďaka ktorému bude auto pre špekulantov o 200 € drahšie.

Jozefov inzerát je síce naozaj vtipný, no zároveň úprimný, staršiu Fabiu sa skutočne pokúša predať, ak by si teda náhodou mal záujem a nemáš problém dať zaň tisícku, určite sa Jozefovi ozvi, nech jeho kreativita nevyjde nazmar.

Vtipný inzerát na predaj starej Fabie pobavil slovenský internet. Jozef sa pri pokusoch zbaviť sa škodovky naozaj vybláznil
Zdroj: facebook.com
Domov
Zdieľať
Diskusia