Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 2:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kingsman dostane 3. diel, prequel z roku 1900 o začiatkoch agentov, sólovku pre americkú odnož Statesman a 8 hodinový seriál

FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Matthew Vaughn ohlásil ohľadom svojej značky Kingsman veľké novinky.

Zároveň s nápadom a túžbou pre oživenia sveta Kick-Ass prišiel scenárista, producent a režisér Matthew Vaughn s množstvom ďalších noviniek. Zdá sa, že neplánuje čakať, kým si Warner uprace v DCEU (rokoval o režírovaní Man of Steel 2) a už sa nevie dočkať, kedy sa znova posadí za kamery.

Má totiž v pláne natočiť Kingsman 3, záverečný diel o vzťahu medzi Eggsym a Harrym a hneď po tom aj spin-off s názvom Kingsman: The Great Game.

Snímka by sa odohrávala okolo roku 1900 a zobrazovala by začiatky kingsmanov. Okrem toho však Vaughn túži natočiť aj spin-off Statesmen, a teda vlastný film o americkej odnoži týchto bojovníkov proti zločinu a terorizmu. 

A to nie je všetko, v hlave má totiž aj 8 hodinový seriál. Kto to všetko zaplatí známe nie je, ale minimálne ten tretí diel Kingsman môžeme brať ako istý.

Netreba zabúdať ani na to, že Vaughn má svoje vlastné štúdio Marv Films, cez ktoré svoje plány azda uskutoční na 100%. Viac Kingsman nikdy nie je na škodu.

Snáď ale kvantita neporazí kvalitu a dočkáme sa skvelých pokračovaní, spin-offov a všakovakých prequelov.

Domov
Zdieľať
Diskusia