Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 11:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda má vo videoklipe lietadlá, nádherné ženy, peniaze aj drahé autá

HUDBA
Uložiť Uložené

Pred pár dňami uzrela svetlo sveta Sergeiova novinka Roluju a dnes sme sa dočkali aj avizovaného videoklipu.

Sergei Barracuda vydá v septembri tohto roku už tretie oficiálne pokračovanie úspešnej série s titulom Pouliční ekonomická. Pred pár dňami sme sa dočkali zverejnenia novej skladby z tohto projektu, ktorá nesie názov Roluju a bližšie sme si ju už predstavili v tomto článku.

Člen ostravského AK opäť dokazuje, že mu veľmi dobre idú nielen storytellingy, ale aj podobné egotripovky, ktoré budú bez pochýb skvelo fungovať na koncertoch. Zároveň sme mali možnosť sledovať vznik tejto veci v druhej časti dokumentárnej série PE3 Diary. Dnes teda prichádza aj avizovaný videoklip z dielne šikovného Morela a my snáď ani nemáme čo dodať.

Snáď len to, že o hudobnú produkciu sa postaral Gezin z 808 Mafia, ktorý má na výsledku určite veľkú zásluhu. So skladbou prichádzajú aj 3 nové tričká s motívom Roluju, ktoré zakúpiš na www.azurit.cz

Domov
Zdieľať
Diskusia