Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. mája 2018, 10:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda vydáva novú skladbu. Už čoskoro môžeš očakávať aj videoklip

HUDBA
Uložiť Uložené

Letnú vec Roluju sme mali možnosť počuť nedávno, v rámci dokumentárnej série o tvorbe albumu Pouliční Ekonomická 3.

Ak si pozorne sledoval zatiaľ posledný diel PE3 Diary, tak už určite vieš, že proces príprav Sergeiovho ďalšieho sólového albumu je v plnom prúde. Člen ostravského zoskupenia AK by mal tretie oficiálne pokračovanie Puliční Ekonomické vydať po letnej sezóne, avšak ešte predtým sa určite dočkáme viacerých prekvapení.

Hneď prvým je dnešné vydanie skladby Roluju, ktorá by mala v najbližších týždňoch dostať aj sprievodný videoklip reflektujúci letnú atmosféru. Samotný track má charakter bangru a bez pochýb bude na živých vystúpeniach fungovať aj bez vizuálu, no ten by mohol dať textu novú perspektívu. 

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Gezin - producent z 808 Mafia, autor toho slavného zvuku sirén, ktoré máš možnosť počuť v mnohých svetových hitoch aj tejto novinke. Čo si o nej myslíš nám daj pokojne vedieť v diskusii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia