Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2018, 1:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Supa predstavuje prvú skladbu z albumu Biele noci! Poukazuje na nenávisť a homofóbnosť dnešnej spoločnosti

HUDBA
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších slovenských lyrikov prekvapuje skvelou skladbou s vydareným videoklipom a spoluprácou so speváčkou Laurou Weng.

Ešte v minulom roku sme očakávali nový album od bývalého člena už neexistujej Mojej reči, ktorá priviedla k slovenskému rapu mnoho poslucháčov, vrátane mňa. S prihliadnutím na viacero skutočností Supa vydanie Bielych nocí posunul o niekoľko mesiacov oproti pôvodnému plánu a dnes už vieme, že pokračovania Čiernych dní sa dočkáme v dohľadnej dobe. 

Bez akéhokoľvek proma krátko pred polnocou Vladan zverejňuje prvú oficiálnu ukážku s názvom Kamenné tváre, a to aj s veľmi vkusným sprievodným videoklipom. Jeden z mála vizuálov, kde dokážeme prekusnúť skutočnosť, že sa pozeráme na výkony zväčša neprofesionálnych hercov, resp. študentov herectva. Okrem tých si ako komparzista zahral aj samotný autor, avšak celý klip sa nesie v podobnom duchu ako skladba, teda poukazuje na prítomnosť náckov a ich správanie. Autorom je režisér Juraj Mráz so svojim tímom. 

Supovi sekunduje speváčka Laura Weng a my veríme, že sa skladba dostane k čo najširšiemu publiku. Zatiaľ žiaľ nemáme informácie o tom, kedy by mohli byť Biele noci vonku, no všetci si prajeme, aby to bolo ideálne ešte pred letom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia