Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2018, 23:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako pokračuje proces príprav Pouliční Ekonomické 3? Sergei B. odhaľuje ďalšie zábery zo štúdia a svojej hosťovačky na Rytmusovom koncerte

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sergei Barracuda vydáva druhé pokračovanie svojej série, v rámci ktorej mapuje vznik tretieho pokračovania Pouliční Ekonomické.

Sergei Barracuda má okrem pôsobenia v zoskupení Azurit Kingdom výborne našliapnuté aj v rámci sólovej kariéry. Projektom z výhradne vlastnej dielne dal názov Pouliční Ekonomická a my už teraz vieme, že tretie pokračovanie tejto série príde už o pár mesiacov. No a keďže fanúšikovia ostravského rapera sa už určite nevedia dočkať, rozhodol sa pre nich zmapovať samotný vznik.

Všetko prebieha prostredíctvom videí s titulom PE3 Diary, pričom to prvé si môžeš pripomenúť tu. V aktuálnom pokračovaní nahráva letný hit, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už v júni. Dvorný DJ Bussy, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou Sergeiovej práce, sa rozrozprával o kvalite mikrofónov a ukázal svoje nové kúsky. 

Druhá polovica krátkeho dokumentu je situovaná do Prahy, keďže Sergei bol jedným z hosťov na Rytmusovom obrovskom koncerte vo Fóre Karlín. Ako to celé dopadlo už uvidíš vo videu nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia