Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 0:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna predstavuje kolekciu vlastného erotického spodného prádla Savage x Fenty. Korzet a podväzky vyrazia dych aj tvojmu priateľovi

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Jedna z najobľúbenejších žien sveta pôsobí v móde dlhodobo. Teraz ju však posúva na úplne inú úroveň.

Rihannu všetci milujeme a je nám jedno, či sa práve venuje hudbe, móde alebo papaniu. Jedna z najobľúbenejších žien sveta sa angažuje vo všetkom, k čomu má prirodzene blízko a výnimkou nie sú ani kolekcie oblečenia či kozmetika. Na týchto projektoch pracuje pod značkou Fenty, ktorá sa teraz rozširuje do ďalšieho odvetvia. Ako už vieš z nadpisu, Riri tentokrát navrhla vlastné spodné prádlo, ktoré by malo ulahodiť nielen mužskému oku.

Podľa jej vlastných slov ide o veľmi pohodlnú záležitosť a ženám by malo toto spodné prádlo v prvom rade dodať sebaistotu. Všetci vieme, ako budú reagovať muži a stačí nám pri tom pár fotiek, kde si výsledok vyskúšala samotná autorka. 

Dobrou správou je, že kolekcia Savage x Fenty bude k dispozícii už o pár dní, konkrétne 11. mája, a to pravdepodobne len cez oficiálnu stránku. Do komentárov nám daj vedieť, ako sa ti tento projekt páči a zároveň nás pochopiteľne zaujíma, či sa budeš pokúšať o kúpu.

Domov
Zdieľať
Diskusia