Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 0:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ sa vracia ku koreňom na spolupráci so ženskou raperkou Fejbs

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Mikina Buldozér, tepláky a boombap. Presne tak, ako to majú všetci sídliskoví fanúšikovia najradšej.

Separ patrí dlhodobo a bez akýchkoľvek pochýb medzi najaktívnejších československých interpretov. Okrem vlastných skladieb sa venuje aj spoluprácam a samozrejme tiež videoklipom, ktoré sú dnes už pri vydávaní singlov nevyhnutnosťou. Tentokrát sa o slovo hlási na novinke Pasca, kde sa teda síce prezentuje ako hosť, aj keď si s Fejbs rozdelili skladbu na polovicu. 

Ženský rap je na Slovensku ešte stále veľkým tabu a nežné pohlavie si na akýkoľvek rešpekt bude ešte musieť počkať, no práve Fejbs si zatiaľ vyberá chodníčky, ktoré sú fanúšikom sympatické. Inak tomu nie je ani v tomto prípade, za čo dostatočne hovoria komentáre. Text je už tradične kritický voči istej skupine ľudí, aj keď v tomto prípade si úplne nie som istý, kto konkrétnej dvojici vadí.

V refréne sa nadáva gayom a ich tatkom farizejom, takže ak si sa v skladbe našiel, určite nám daj vedieť, nech môžeme všetko dodatočne zanalyzovať. Na svoje si však určite prídu zástancovia boombapu, ktorí Separa milovali ešte za čias Buldozéra a stále nedokážu rozchodiť akékoľvek zmeny. Hudobnú produkciu doplnil Peter Pann a videoklip Daniel Andel a STUBYSHIT

Domov
Zdieľať
Diskusia