Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ rapuje poviedku Neprebudený od Kukučína a pomôže ti zmaturovať

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Študenti budú mať konečne možnosť učiť sa aj počas počúvania slovenského rapu.

Separ prostredníctvom svojho Instagramu dáva pravidelne na známosť, že je v tomto roku veľmi aktívny a môžeme sa tešiť na množstvo spoluprác a videoklipov. Tie budú vychádzať postupne a vo väčšine prípadov pochopiteľne to závisí od autora skladby. Dnes sme sa však dočkali novinky, ktorú pravdepodobne nikto neočakával. 

Separ v spolupráci s Michalom Kubovčíkom prerapoval obsah k dielu Neprebudený od Martina Kukučína, ktoré je mimochodom jednou z povinných kníh k maturite zo slovenčiny. Pochopiteľne stavil na klasický a hlavne jednoduchý boombap, vďaka čomu sa dokážeš podstatne viac sústrediť na text a naučiť sa tak čo najviac aj bez toho, aby si si čokoľvek prečítal. 

Tým samozrejme nechceme povedať, že je treba sa vyhýbať knihám, avšak toto zaujímavé spracovanie určite berieme všetkými desiatimi. Sám môžem s čistým svedomím povedať, že by som zmaturoval zo všetkého, čo slovenská scéna za posledných približne 10 rokov napísala do textov. Čo hovoríš na výsledok? 

Domov
Zdieľať
Diskusia