Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2018, 22:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Úžasnejšie video zo Slovenska si zrejme dlho nevidel. Desiatky jeleňov prebiehajúcich cez cestu šoféra na chvíľu paralyzovali

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Naša príroda často nemá žiadnu konkurenciu.

Na facebookovej stránke slovenskej polície sa v pravidelných intervaloch objavujú najrôznejšie videá. Často pochádzajú práve od občanov, čo platí aj v nasledujúcom prípade. Jeden šofér prechádzal vo svojom aute cestou neďaleko obce Liptovská Sielnica, ale v jednom momente musel spomaliť a možno si aj pretrieť oči, pretože sa pred ním odohrávala situácia ako z rozprávky.

Popri ceste bežali desiatky jeleňov a laní, ktoré udržiavali svoju skupinovú formáciu. Vodič v nemom úžase vytiahol mobil a natočil úžasnú hru našej prírody. Policajti však nezabudli poznamenať, že nech je podobná zver akokoľvek čarovná a krásna, na našich cestách dokáže spôsobiť poriadne komplikácie.

Stret s ňou môže skončiť pokojne aj vyhasnutými ľudskými životmi, a preto si treba dávať najmä v podobných oblastiach so zvýšeným výskytom týchto zvierat väčší pozor na svoje okolie. Ak si však obozretný, potom budeš vedieť zareagovať v dostatočnom predstihu a možno sa aj pokochať zvieracou formáciou, ktorá široko ďaleko nemá konkurenciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia