Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2018, 10:03
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Dva hrady, jeden zámok a jeden amfiteáter. Billy Barman a Para zahrajú na pekných miestach

HUDBA
Uložiť Uložené

Mesiac pred letnými prázdninami prebehne špeciálna šnúra dvoch slovenských skupín, Para a Billy Barman. "Barmani" si so sebou ale prinesú špeciálneho hosťa.

Na najväčších domácich festivaloch majú na svojich koncertoch vždy najpočetnejšie publikum a pódiá, na ktorých koncertujú, sa neraz otriasajú v základoch. Para spolu s Billy Barman vyrážajú pred letom na spoločné miniturné.

Pekné miesta, ako sa projekt volá, je logickým vyústením práve spomínanej navštevovanosti a obľúbenosti oboch kapiel. Tie sľubujú zaujímavý program a aj spoločné prepojenie oboch vystúpení, čím iba vyzdvihnú špeciálnosť týchto koncertov. Billy Barman avizujú, že po úspešnom turné Potichu si na pár piesní "požičajú" dievčatá zo SĽUKu. Nezaostanú však ani chlapci z Pary - tí na devínskom koncerte pokrstia svoj nový album "Našou Krajinou", ktorý vydávajú po neuveriteľných šiestich rokoch.

Dva hrady, jeden zámok a jeden amfiteáter. Billy Barman a Para zahrajú na pekných miestach
Zdroj: Grape festival

Všetky štyri akcie prebehnú v duchu mini festivalu. O tekutiny a jedlo si nerob starosti - každom vystúpení bude aj čo zjesť a vypiť. Po skončení koncertov bude zábava pokračovať afterkami v priľahlých kluboch, aby si návštevníci mohli ešte po vystúpeniach užiť príjemný večer vo svojom meste.


PARA + BILLY BARMAN PEKNÉ MIESTA:

16.6. Hrad Devín
22.6. Trenčiansky hrad
23.6. Amfiteáter Banská Štiavnica
29.6. Zvolenský zámok 


Vstupenky si zakúpiš TU. Vidíme sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia