Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 20:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odveta súboja McGregor vs Mayweather sa odohrá v oktagone! Upravené pravidlá napriek tomu budú hrať v prospech Američana

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Odvetný zápas sa uskutoční, ale toľko zmien snáď nikto nečakal.

Dosť bolo rečí. Diskusie o odvetnom zápase medzi McGregorom a Mayweatherom prebiehajú už dlhé mesiace, ale napokon sme sa dočkali aj konkrétnejších správ. Z oboch táborov unikli do médií informácie o tom, ako by mala odveta vyzerať a kde sa bude konať. McGregor dosiahol svoj cieľ a mal by Mayweathera priviesť do domáceho oktagonu.

Bojovníci sa prostredníctvom svojich zástupcov dohodli na viacerých úpravách pravidiel. Do oktagonu preto nastúpia v rukaviciach veľkosti 4 oz., pričom v boxe sa používajú rukavice vo veľkosti od 8 do 20 oz. Mayweather však očividne dokázal efektívne zalobovať, pretože po úprave pravidiel sa bude zápas v oktagone podobať skôr na klasický box.

Odveta súboja McGregor vs Mayweather sa odohrá v oktagone! Upravené pravidlá napriek tomu budú hrať v prospech Američana
Zdroj: TASR/AP

Zakázané budú kopy, lakte aj kolená. Povolenie bude mať McGregor len na zopár konkrétnych techník, napríklad na zovretia. Írskemu bojovníkovi rovnako zachutili aj peniaze z promovania zápasu, a tak bude odvetný súboj promovaný rovnako Mayweather Promotions, McGregor Entertainment a samozrejme aj organizáciou UFC. Mayweather teda očividne zostáva hlavnou postavou celého vyjednávania a po úprave pravidiel zrejme fanúšikovia MMA zostanú mimoriadne sklamaní.

Spoliehať sa budú môcť len na zlomok techník z MMA a sledovať budú prakticky upravený box. Informácie hovoria o tom, že súboj mal byť predstavený na jednej z tlačoviek, avšak McGregor zaútočil na autobus a situáciu skomplikoval.



Anketa:
Kto zvíťazí?
McGregor
Mayweather
McGregor
53 %
2635 Hlasov
Mayweather
47 %
2316 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia