Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2018, 10:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao vydáva najpozitívnejšiu skladbu svojej kariéry, ktorá sa bude uchádzať o titul letného hitu

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Benny sa nikdy netváril ako striktný raper a vďaka svojej multižánrovosti dokázal nazbierať oveľa viac fanúšikov.

Keďže je Ben Cristovao pôvodným "produktom" Superstar, nikdy sme ho nepovažvali za stopercentného rapera, aj keď pri trackoch ako ASIO nám dokázal, že veľmi dobre vie, ako na to. Aj v jeho prípade však platí, že kvalitného rapového interpreta nerobí jedna ani dve skladby, takže ho radšej označujeme za kvalitného multižánrového hudobníka.

Na konte už má aj niekoľko vlastných projektov a aj tými, či už zámerne alebo prirodzene, cielil jednoducho na tých, ktorí majú radi jeho tvorbu. 

Aj keď sa v skladbách najradšej venuje ženám a vzťahom, tentokrát sme sa dočkali novinky, kde oslavuje život ako taký. Skladba Nejlepší má viacero prvkov letného hitu a teraz je vlastne už len na fanúšikoch, či ho z nej skutočne spravia. Určite si však na ňu budeme musieť zvyknúť v rádiu. 

Dočkali sme sa aj sprievodného dovolenkového videoklipu od Timbalada a hudobnú produkciu doplnili kanadskí The Glowsticks, ktorých zastupuje známy Osama Verse. Aj ten má do veľkej miery zásluhu na Benovom pôsobení.

Domov
Zdieľať
Diskusia