Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2018, 21:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rest vydáva ďalší sólový album. Bude sa volať RESTART a hosťujú na ňom Separ, Strapo aj Paulie Garand

HUDBA SEPAR STRAPO
Uložiť Uložené

Obľúbený člen Ty Nikdy spúšťa predobjednávky k svojmu dlho očakávanému projektu, na ktorom pracoval posledné mesiace.

Na Restov tretí štúdiový album čakáme už pomerne dlho. A to aj napriek tomu, že už v úvode minulého roka mal byť na spadnutie. Stále sme však názoru, že podobné projekty by sa nemali prispôsobovať deadline-om ani požiadavkám fanúšikov. Autor by mal album vydať, keď vie, že do neho dal maximum a pravdepodobne takto to bude aj v prípade dobre známeho člena Ty Nikdy.

Restov najnovší počin dostáva názov Restart, čo môžeme chápať viacerými spôsobmi, avšak ten pravdepodobne najsprávnejší je akýsi reštart. Do úvahy ešte pripadá rozdelenie slova na Rest a Art, no v konečnom dôsledku je to už pravdepodobne na samotnom poslucháčovi

Dnes zároveň spúšťa predpredaj a oznamje mená hostí aj producentov, ktorí sa na albume objavia. My budeme zvedaví, či sa rozhodol do tvorby zaradiť aj prvky novej vlny, alebo to bude stále ten istý boombapový Rest, ktorého poznáme zo starších projektov. 

Rest vydáva ďalší sólový album. Bude sa volať RESTART a hosťujú na ňom Separ, Strapo aj Paulie Garand
Domov
Zdieľať
Diskusia