Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2018, 18:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vymenil by si mobil za pivo? Pivovar ti na Slovensku ponúka lákavú zľavu, ak sa so smartfónom nebudeš hrať celý večer

ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené

Značka Gambrinus útočí na dôležitú súčasť našich každodenných dní.

Nápad zaujímavej výzvy pozostávajúcej v odložení mobilných telefónov na stôl nie je najnovší. Hlavná myšlienka chce ľudí prinútiť, aby počas spoločného piva či večere nepoužívali smartfóny a radšej sa venovali jeden druhému, na čo treba aj konkrétnu motiváciu.

Tradičná motivácia predstavuje povinnosť zaplatiť celý účet, ak človek nevydrží a svoj mobil si z kôpky zoberie, ale značka Gambrinus vymyslela pre Slovákov ešte lákavejšiu motiváciu. Až do polovice apríla bude vo vybraných krčmách a baroch ponúkať milovníkom piva lákavú možnosť znížiť si účet až o polovicu. Výzva znie jednoducho. Na začiatku večera budeš musieť svoj mobil odovzdať do škatuľky, ktorú časník či časníčka zapečatí.

Vymenil by si mobil za pivo? Pivovar ti na Slovensku ponúka lákavú zľavu, ak sa so smartfónom nebudeš hrať celý večer
Zdroj: tumblr

Ak pečať nikto do konca večera neporuší, Gambrinus ti ponúkne až 50 percentnú zľavu na svoje pivo, čo sa celkom oplatí. Podnikov, kde akcia platí, je pritom dostatok, a sklamaní nebudú ani slovenskí študenti, pretože jedným z nich je aj Palmyra Club priamo na Mlynoch v Bratislave. A čo je na večer lepšie, ak nie vychladené a orosené pivo za polovičnú cenu.

Domov
Zdieľať
Diskusia