Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2018, 20:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Katy Perry bez varovania pobozkala fanúšika na ústa. Ten však predtým ešte pusu nedostal a teraz je poriadne nahnevaný

ZAUJÍMAVOSTI KATY PERRY SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Benjamin Glaze dostal svoj prvý bozk v súťaži American Idol, no vôbec sa mu nepáčil.

Veľa mužov by to považovalo za splnený sen, no Benjamin Glaze má voči tomu jasné výhrady. 19-ročný spevák a gitarista navštívil americkú verziu našej Superstar nazvanú American Idol. Jeho nádej na postup sa však zmenila na niečo úplne iné. Benjamin chcel zahrať skladbu Stadium, ktorú on sám napísal, no veľkým momentom jeho predstavenia sa stalo niečo úplne iné.

Speváčka Katy Perry, jedna z porotcov, sa ho totiž spýtala na jeho vzťahy a bozkávanie sa, načo Benjamin priznal, že sa s dievčaťom ešte nikdy nebozkával. Známa feministka Katy Perry si ho tak zavolala k sebe a odmietavý Glaze jej naprv dal pusu na líce a keď to išiel robiť druhýkrát, Katy sa nečakane otočila a pobozkala ho na pery.

Všetko sa samozrejme dostalo do televízie, no ako Ben prezradil, nič z toho si vôbec neužil. Pre New York Times povedal, že sa cítil zle a svoj prvý bozk si chcel uchovať aj pre prvý vzťah. Vraj chcel mať špeciálny zážitok, no porotkyňa všetko zničila.

Domov
Zdieľať
Diskusia