Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 13:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ani wrestling nie je občas hraný. Bejzbalová pálka priamo do oka poslala Eddieho rovno do nemocnice, aj keď šlo len o nehodu

ŠPORT WRESTLING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Wrestling vie byť z času na čas poriadne tvrdý.

Ak si doteraz nevyrastal v izolácii, tak ti musí byť jasné, že wrestling nie je skutočný. Jednotlivé údery či kopy majú bojovníci dopredu natrénované a vedia ich pred očami divákov zahrať tak vierohodne, že vyzerajú ako ozajstné. Wrestling je z veľkej časti najmä o zábave, čo však neocenil bojovník Eddie Edwards v zápase so Samim Callihanom.

Obaja bojovníci predvádzali skvelú šou, avšak Calihan pred koncom zápasu prehrával a potreboval misky váh zvrátiť na svoju stranu. Do ringu preto nahádzal predmety ako stolička a bejzbalová pálka, ktoré sa chystal použiť na dorazenie súpera. Eddie prijal svoj osud a zostal ležať na zemi, zatiaľ čo mu Callihan položil na telo stoličku a potom sa vybral zdvihnúť bejzbalovú pálku.


Samotným záverom zápasu mal byť jeden presne mierený úder pálkou priamo do hlavy, ale Callihan v sekunde urobil obrovskú chybu a silu úderu nezmiernil tesne pred hlavou svojho kolegu ležiaceho na zemi. Celou silou mu preto pálkou udrel priamo do oka a nielenže mu zlomil nos, ale aj očnicu, čo je priestor lebky, v ktorom sa nachádza oko. Eddie tak môže ďakovať za to, že po údere pálkou nestratil zrak, ale už si o incidente aj zažartoval, a tak bude zrejme všetko v poriadku.  

Domov
Zdieľať
Diskusia