Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2018, 1:09
Čas čítania 0:00
Marek R.

Víťazný gól a čisté konto. Milan Škriniar zariadil výhru Interu a patrí k najlepšie skórujúcim obrancom súťaže

ŠPORT FUTBAL MILAN ŠKRINIAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Milan Škriniar naďalej potvrdzuje, prečo jeho transfer do Interu patrí k najlepším v tejto sezóne.

V drese Sampdorie patril k najlepším hráčom ligy vo svojej pozícii, darilo sa mu v drese slovenskej 21-ky na letných majstrovstvách Európy, kde sa dostal dokonca do jedenástky celého turnaja a má pred sebou veľkú budúcnosť. Reč je, samozrejme, o Milanovi Škriniarovi, ktorého si po týchto výborných výkonoch vyhliadol slávny tím z talianskej najvyššej súťaže, milánsky Inter

Hoci spočiatku fanúšikovia Internazionale poriadne ani nevedeli, či sa majú tešiť alebo nie, postupom času sa ukázalo, že obavy boli zbytočné a že tento prestup patril nielen k najlepším v rámci klubu, ale aj v rámci celej Európy. Milan zaujal svojimi výkonmi už počas predsezónnej prípravy, na tie potom nadviazal aj v lige, kde je stabilnou súčasťou základnej zostavy a fanúšikovia ho doslova vynášajú do nebies.

Portál goal.com ho dokonca zaradil do najlepšej futbalovej jedenástky aktuálne prebiehajúcej sezóny a Milan svoje kvality dokazuje aj naďalej. V zápase proti Beneventu sa postaral o víťazný gól zápasu a navyše si Inter udržal v zápase čisté konto. 

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Štatistický portál Opta dokonca prišiel s informáciou, že Milan Škriniar patrí k najlepšie skórujúcim obrancom talianskej ligy. Okrem kvalitných defenzívnych výkonov tak ponúka aj ofenzívnu hrozbu a sieť súpera v Serii A rozvlnil zatiaľ štyrikrát. 


Domov
Zdieľať
Diskusia