Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 23:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slováci zrejme ako jediný národ ukradli svoju vlajku z olympijského mostu. Sajfa sa v Pjongčangu stretáva s ozajstnými zvláštnosťami

ZAUJÍMAVOSTI JUŽNÁ KÓREA
Uložiť Uložené

Náš ľud po sebe zanecháva stopy všade.

Zimné olympijské hry sa už bohužiaľ rútia ku koncu. 25. februára sa bude súťažiť v posledných disciplínach a vyše dvojtýždňový športový zážitok budeme mať za sebou. Samozrejme, sledovať všetko spoza monitorov či televíznych obrazoviek nie je to pravé orechové a omnoho radšej by sme sa nachádzali priamo v samotnom srdci hier, v juhokórejskom Pjongčangu. To však pre viacerých z nás nanešťastie nie je možné, no pokiaľ si fanúšikom Sajfu, ten ťa do Južnej Kórey veľmi rád zoberie a okrem športových podujatí ti ukáže aj miestnu kultúru alebo prezradí, na čo si dávať pozor.

Ľudové trhy plné nezvyčajných chutí alebo ulovených rýb, slovenský olympijský dom priamo na rušnej ulici, no napríklad i most nad osemprúdovkou, kde visia všetky vlajky zúčastnených štátov. Teda vlastne, ako Sajfa vo svojom najnovšom vlogovom počine objavil, jedna vlajka chýba.

Tam, kde sa má nachádzať Slovensko, totiž náš štátny symbol zmizol, a ako už poznáme našich krajanov, je veľmi pravdepodobné, že si ju nejaký opitý Slovák jednoducho z patriotizmu vzal domov, s čim sa zhoduje aj moderátor. Nuž, nech je to ako chce, teraz už radšej uvoľníme priestor pulzujúcej atmosfére zimných olympijských hier a dokonca aj krátkemu rozhovoru s biatlonistkou Paulínou Fialkovou.

Domov
Zdieľať
Diskusia