Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2018, 14:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ektora nezaujímajú méty a nemá chuť sa predbiehať v tom, čo spravil prvý. Po ročnej pauze sa vyrozprával v hodinovom rozhovore

HUDBA
Uložiť Uložené

Český raper vydal svoj šiesty sólový album s názvom Alfa, ktorý sa medzi fanúšikmi teší obrovskému úspechu.

Verím, že mnohí z vás vnímajú Ektora od vydania singlu Vidím to jako včera, ktorý vyšiel ešte v roku 2008. Už vtedy nám bolo jasné, že tento raper veľmi dobre vie, čo robí a dokazuje nám to už prakticky skoro celú dekádu, počas ktorej stihol vydať šesť albumov. Pred tým zatiaľ posledným s názvom Alfa si dal ročnú pauzu od živých vystúpení a množstvo voľného času zasvätil cestovaniu, vďaka čomu sa mohol sústretiť hlavne na seba a tvorivý proces. 

Dnes je už album niekoľko týždňov vonku a medzi fanúšikmi sa teší obrovskému úspechu, pričom za všetko hovorí úspech v predajoch lístkov na krst. Teda lepšie povedané krsty, keďže bol Ektor nútený pridať jedno vystúpenie naviac, aby si živú prezentáciu vychutnali všetci záujemcovia. Už tento piatok a sobotu teda ožije pražské Sasazu albumom Alfa za spriedu hostí z albumu a dobrou správou je, že na 17.2. si ešte stále môžeš rezervovať svoj lístok

Viac o Alfe, cestovaní, krstoch, tvorbe albumu, kolegoch zo scény aj spomínanej pauze sa dozvieš v skoro hodinovom rozhovore. Pohodlne sa usaď a vychutnaj si Ektorov real talk! 

Domov
Zdieľať
Diskusia