Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 14:53
Čas čítania 0:00
Radka T.

Gigi a Bella Hadid pózujú spolu vo Vogue úplne nahé. Fotku krásnych sestier niektorí považujú za nechutnú

MÓDA BELLA HADID NAHOTA VOGUE
Uložiť Uložené

Kvôli sestrám vznikli dve verzie obálok.

Gigi Hadid a jej sestra Bella patria medzi najkrajšie modelky na svete, ktoré o pracovné ponuky núdzu nikdy nemajú. Najnovšie dostali možnosť ozdobiť titulku magazínu Vogue.

Na jednej titulke Gigi a na ďalšej Bella. Britský Vogue má kvôli atraktívnym sestrám s priezviskom Hadid dve vydania, takže ľudia sa môžu rozhodnúť, s ktorou z nich na obálke si časopis kúpia. Nie všetci sú však z fotografií Gigi a Belly nadšení. Samotné zábery na obálke im pritom neprekážajú. Problémom je fotografia vnútri magazínu.

Na čiernobielom zábere totiž sestry pózujú spolu úplne nahé. A práve to nemohli niektorí fanúšikovia stráviť. „Toto má ďaleko od módnych pravidiel. Je to divné a nechutné,“ napísala jedna užívateľka na Instagrame. Ďalší tiež nešetrili podobnými komentármi a skloňovalo sa i slovo incest. Nie všetky reakcie však boli negatívne a niektorí na snímke nevidia nič zlé. Podľa nich je jednoducho úžasná. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Domov
Zdieľať
Diskusia