Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2018, 13:41
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Sú veci, ktoré chcú robiť ženy iba so ženami. Zrebný vo svojom videu predstavil situáciu, ktorej sa desí azda každá z nás

VIDEO VZŤAHY
Uložiť Uložené

Najnovší počin Zrebného a Frlajsa v podobe videa s hodnoverným názvom: Keď si tvoja kamoška nájde priateľa, ocení predovšetkým ženské publikum.

Ten pocit, keď si tvoja najlepšia kamoška nájde frajera a všetok voľný čas, ktorý s tebou trávila zrazu musíš presunúť na niekohoho menej dôveryhodného. A tým väčšinou býva tvoj frajer. Hodiny strávené nakupovaním, klebety na kávičkách, večerné telefonáty či pozeranie Denníku Bridget Jonesovej nebolo nikdy otravnejšie, ako keď si ho musíš “užiť” so svojou láskou. Sú veci, ktoré my ženy chceme robiť iba so ženami, avšak v krajnej chvíli musíme podstúpiť aj nebezpečenstvo v podobe výmeny svojej naj kamky za svojho drahého. Aspoň to teda vyskúšať. 

Na situačné videá Zrebného a Frlajsa sme už zvyknutí a bavia nás svojou autentičnosťou. Ich najnovší počin v podobe videa s hodnoverným názvom: Keď si tvoja kamoška nájde priateľa, ocení predovšetkým ženské publikum.

V hlavnej úlohe sa predvedie Jasmina a Matej, ktorý tvoria pár. Do cesty životných úskalí im príde tvrdá skúška. Najlepšia kamarátka Jasminy - Kristína si nájde nového priateľa, s ktorým odlieta do Kórei a nechá tak Jasmínu samú. Matej bude musieť zastúpiť Kristínu vo všetkých neľahkých postoch najlepšej kamarátky a s pomocou Ježiša (Frlajs) sa bude snažiť zvládnuť všetky situácie, a tak udržať ich vzťah, kým sa Kristína nevráti. 

„Príbeh zachytáva takú klasiku, kedy už muž nie je mužom ale skôr kamoškou svojej frajerky, čo sa stáva vo vzťahoch dosť často. Radi točíme veci o vzťahoch, lebo nám dobre fungujú a veľa ľudí sa môže tak s nimi stotožniť. Robíme satiru a trošku viac nafukujeme veci ako naozaj sú. Ide vždy len o pointu pobaviť diváka. Inšpiráciu berieme z každodenného života. Najviac sa nám osvedčili typové vlastnosti ľudí, kde sa nájde vždy určitá skupina,” prezradil nám Matej.

Odporúčané
Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ Vzrušuje ho, keď má jeho frajerka sex s iným mužom. Michal nám opísal svoje zážitky s „cuckoldingom“ 22. februára 2024, 12:30

Videá vychádzajú každý druhý pondelok a tvorí ho tím niekoľkých šikovných ľudí. Snažia sa robiť všetko na úrovni, a už nie prvoplánovo. Posunuli hranice svojej tvorby a my sme zvedaví na ich ďalší vtipný počin, ktorým nás potešia už čoskoro. 

Tiež si môžeš pozrieť vtipné "nepodarené" scénky z točenia a to, ako to vlastne celé prebieha, keď nie je pustená kamera - teda, nie tak celkom. :)

Domov
Zdieľať
Diskusia