Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 14:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack pokrstí album Terapie v brnenskej Fléde už túto sobotu. Najprv zhorí stage a potom aj zvyšok klubu

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeš už tradične na nadupanú show, no tiež zaujímavých hostí.

Smack je v súčasnosti v Česku a na Slovensku právom považovaný za jedného z najlepších raperov. Za pár krátkych rokov sa mu podarilo naše dve malé krajiny presvedčiť, že žáner grime si svoje čestné miesto medzi ostatnými zaslúži a zatiaľ sa mu darí stále dvíhať latku ešte vyššie. Dokázal to aj albumom Terapie, ktorý uzrel svetlo sveta ešte v minulom roku.

No a ako už býva zvykom, veľký sólový projekt si zaslúži aj adekvátnu živú prezentáciu a pokiaľ ide o krst, tak aj veľkú show. Preto sa Smack rozhodol zorganizovať zopár zásadnejších zastávok, kde zároveň svoje dielo oficiálne pokrstí, pričom ti už teraz dávame do pozornosti dvojicu eventov, pričom jeden sa koná v piatok v Bratislave a ten druhý v sobotu v Brne vo Fléde.

Chýbať nebudú hostia ako Scrufizzer, Flirta D, Milli Major, aj kolega Tchagun a ak máš v januári navštíviť jednu akciu, tak by to mal byť práve tento krst. No ak náhodou nemôžeš, máme pre teba dobrú správu, keďže my áno a určite ti prinesieme aj videoreport prostredníctvom série Refresher Backstage. Lístky si pokojne zakúp napríklad ihneď

Domov
Zdieľať
Diskusia