Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2018, 12:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

OTIS a Grimaso majú vo videoklipe Majka Spirita, Rytmusa, DMS a mnoho kamarátov

HUDBA RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

Klip na skladbu z albumu Špina vznikol na afterke po krste albumu Pancier vo vypredanej Hant Aréne.

Oteckovi sa do vydania druhého sólového albumu príliš nedarilo zaujať širšie pubilkum, potom však milo prekvapil projektom OTIS a odvtedy mu to ide na individuálnej dráhe podstatne lepšie. Na fanúšikov myslel aj v minulom roku, kedy stihol vydať s Grimasom plnohodnotný album Špina, ktorý síce mal byť pôvodne len EP, nakoniec sme však dostali 10 skladieb s minutážou dlhšou ako napríklad v prípade Sameya. Ak teda nerátame skity, kde sa nerapuje. 

Dvojica z H16 dokázala zaujať viacerými skladbami a Otis opäť potvrdil, že mu nerobí problém spraviť nejeden super track s chytľavou melódiou. Čoraz viac sa zameriava na spevavé refrény aj slohy a inak tomu nie je ani v prípade veci Tomu ver, ku ktorému dnes dostávame aj vizuál. Ten vznikol pravdepodobne spontánne na afterke po krste albumu Pancier v bratislavskej Hant Aréne a nájdeš v ňom Rytmusa, Separa ale aj Tinu či Majka Spirita.

Domov
Zdieľať
Diskusia