Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2018, 10:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Najlepšie outfity zo slovenských a českých ulíc za uplynulých 12 mesiacov

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Posledné poohliadnutie za rokom 2017, v ktorom získala móda na území našich dvoch malých krajín postavenie, o akom mohla pred piatimi rokmi len snívať.

Rok 2018 má za sebou už prvé dva týždne, ktoré niektorí ešte trávili v kruhu rodiny či blízkych priateľov a  poriadne povinnosti prichádzajú na rad až teraz. Ešte predtým sa avšak pozrieme na outfity zo slovenských a českých ulíc, ktoré nás v posledných 12 mesiacoch zaujali najviac.

Móda si v našich končinách začína budovať čoraz väčšiu fanúšikovskú základňu a nás nesmierne teší fakt, že na tom máme nemalú zásluhu aj my. Len si skúste spomenúť, akým spôsobom bola móda vnímaná verejnosťou pred povedzme takými piatimi rokmi a ako je riešená aktuálne. Nie však tomu bude venovaný dnešný článok plný nádherných žien s vycibreným vkusom a štýlom

Ktorá z vybraných slečien/dám bude nekorunovanou módnou kráľovnou roka 2017 je už len na vás, keďže o víťazke rozhodnete prostredníctvom ankety na samom konci. 

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Barborka / @fashioninmysoul

topánky: Stuart Weitzman / kabelka: Prada

Zástupkyňa Českej republiky zvolila nesmrteľnú kombináciu čiernej a bielej, pričom ako akcent zvolila luxusnú kabelku v bordovej. Štýl mladej milovníčky cestovania je skrátka prispôsobený honosnému spôsobu života, avšak hodnotiť jej outfity inak ako kladne ani nie je možné.

Erika / @eripalko

topánky: Alexander McQueen

Štíhla modelka si popri množstve práce vždy nájde čas aj na návrat domov na Slovensko. Len nedávno potešila svojím netradičným vzhľadom návštevníkov bratislavskej promenády pri Eurovei. Skvelé.

Markétka /@marketabartova  

kabát: Lily Lulu / kabelka: Mango / baretka: H&M

Sú vôbec nutné slová k uhladenému a sofistikovanému vzhľadu slečny, ktorú milujeme a pristane jej úplne všetko?

Petra / @macovap

tenisky: Converse x Play CDG

 Atraktívna slečna, ktorá nám svojím mestským outfitom urobila radosť. Kombinácia bieleho trička, klasických denim nohavíc a tenisiek azda ani nemôže vyzerať zle.

Oliwye / @oliwyesoukupova

bunda: Missy Empire / nohavice: Topshop / taška: Supreme / opasok : OFF-WHITE / tenisky: Air Jordan

"Angelina, lips like Angelina
Like Selena, ass shaped like Selena"

Teraz vážne, neprípomína vám Oliwye spomínanú Angelinu Jolie vo filme 60 sekúnd s Nicolasom Cageom?

Vanessa / @vanesslovesyou

topánky: Stella McCartney

Česká blogerka milujúca módu vsadila na kombináciu luxusnej obuvy na platforme, denimových nohavíc s vysokým pásom a sakom s hadím vzorom. Veľmi vďačná a zároveň vkusná súhra je vždy trefou do čierneho. 

Sára /@sahoskova

tenisky: Reebok

Ďalšia zástupkyňa Českej republiky, ktorá má módu v malíčku. Svetlé džínsy a biele tenisky vytvárajú perfektný kontrast ku tmavému vrchu, pričom každý, kto sa aspoň trochu vyzná, vie, že obdobné "hry" máme radi.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @sahoskova,

Bronka /@bronislavka

Známa slovenská blogerka Bronka Baníková, ktorej nemožno uprieť kreativitu pri obliekaní, a to aj napriek tomu, že niekedy to možno trochu preháňa. Outfit nižšie do danej kategórie avšak rozhodne nepatrí. 

Ivanka / @sweetladylollipop

 Ivanka nás v predposledný júlový deň skrz svoj Instagram potešila snímkom v svetlomodrých šatách s detailom z čipky a žltých topánkach na podpätku s aktuálne veľmi trendy viazaním okolo nohy.

Michaela / @princeznamisicka

top: Zara / sukňa: Pull & Bear / kabelka: MOHITO

Ďalšou adeptkou na najlepší outfit roka 2017 je usmievavá Miška, ktorá väčšinou vsádza na jednoduché, ale o to trefnejšie kombinácie a takmer zakaždým nás uchváti. Páni, len sa priznajte, koľkí z vás sa práve zamilovali?

Tereza /@ttapple

tenisky: Prada / slnečné okuliare: Balenciaga

Ikona pouličnej módy na Slovensku medzi nežnejším pohlavím dostala pod stromček okrem iného aj luxusné Audi TT, ku ktorému sa hodí obdobne futuristicky ladený outfit s teniskami. 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Mr. Rager (@ttapple),

Klaudia /@justklaudy 

tenisky: Dior / kabelka: Saint Laurent 

Luxus v hodnote desiatok stoviek eur, ktorý mladej Slovenke náramne pristane. 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu a spoluprácu!

Anketa:
Ktorá z nami vybraných slečien/dám vytiahla v roku 2017 ten najlepší outfit?
Barborka
Erika
Markétka
Petra
Oliwye
Vanessa
Sára
Bronka
Ivanka
Michaela
Tereza
Klaudia
Barborka
14 %
84 Hlasov
Erika
7 %
41 Hlasov
Markétka
5 %
29 Hlasov
Petra
8 %
48 Hlasov
Oliwye
6 %
39 Hlasov
Vanessa
4 %
24 Hlasov
Sára
4 %
27 Hlasov
Bronka
12 %
73 Hlasov
Ivanka
10 %
58 Hlasov
Michaela
13 %
78 Hlasov
Tereza
7 %
45 Hlasov
Klaudia
9 %
57 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia