Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 19:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Calin sa v najnovšom videoklipe vyzlieka pred všetkými do naha, aj keď sa jeho srdce mení na ľad

HUDBA
Uložiť Uložené

Speváka z Brna čaká zaujímavý rok a snáď sa dočkáme aj debutového sólo projektu.

Comebackgang sa v minulom roku rozšíril aj o jedného českého člena, ktorým je spevák a talentovaný hudobník Calin. Nenápadný rodák z Brna má na konte viacero vlastných kvalitných trackov a objavil sa napríklad aj na skladbe roka 2017 - Silent Hill. Dnes je nám už jasné, že má pred sebou ešte zaujímavú kariéru, keďže v našich končinách veľa podobných umelcov nenájdeme. 

Dôkazom je aj aktuálna novinka s názvom Přicházi zima, kde nám Calin už tradične predviedol všetko to, čo mu ide najlepšie. V texte sa opäť venuje neúspešnému vzťahu a snáď budete súhlasiť, že sa mu často darí vystihnúť pocity človeka pri rozchode lepšie ako komukoľvek inému. Aj v tomto prípade sme sa dočkali vizuálneho spracovania, o ktoré sa postaral Radim Zbořil a našťastie nejde o nudnú a tuctovú reprezent záležitosť. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia