Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 15:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Jeremy utrpel pri thajskom boxe nepríjemné zranenie, no i tak chcel v boji pokračovať. Zlomeninu lebky zachytáva aj video z celého zápasu

ZAUJÍMAVOSTI BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Francúzskemu boxerovi museli do hlavy implantovať titánovú platničku.

Takmer pri každom športe môže dôjsť k rôznym zraneniam a ani bojové umenia nie sú výnimkou. Medzi ne samozrejme patrí i thajský box a práve jeden z jeho predstaviteľov utrpel nehodu, ktorá obletela celý svet. Jeremy, ktorého priezvisko ani nie je známe, dostal od svojho protihráča poriadny lakeť na čelo. Všetko sa odohrávalo len v nedávnu noc na štadióne Patong Stadium a ako si môžeš všimnúť na obrázkoch nižšie, úder lakťom mal i značné dôsledky. Jeremy totiž utrpel zlomeninu lebky, ktorá na prvý pohľad pôsobí pomerne komicky. Jeremy sa však nezľakol bolesti ani možnej straty vedomia a aj skrz utrpenie pokračoval v boji o víťazstvo naďalej.

Zápas pokračoval ešte krátku dobu, kým ho nezastavil rozhodca, ktorý si až vtedy uvedomil, aké obrovské následky mal úder Jeremyho protihráča. Všetko zhrnul profesionálny tréner Jonny Betts, ktorý sa na celú situáciu pozeral: "Stalo sa to na profesionálnom zápase thajského boxu na miestnom štadióne. Jeho thajský protihráč mu do hlavy vrazil obrovský lakeť, čo spôsobilo zranenie. Vyzeral však, že bol v poriadku. Nebol malátny a pokračoval v boji, no rozhodca zápas prerušil a zohnal doktora, ktorý zápas definitívne ukončil.Jeremy pochádzajúci z Francúzska musel podstúpiť dôležitú operáciu. Lekári mu na inkriminované miesto vložili titánovú platničku a je len zázrak, že silným úderom neutrpel aj mozog.

Domov
Zdieľať
Diskusia