Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 10:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mayweather sa opäť postaví McGregorovi, ak dostane 1 miliardu dolárov. Boxer fanúšikom prezradil, že zvažuje aj súboje v UFC

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Americký boxer jednoducho peniaze miluje.

Floyd Mayweather už viackrát odišiel na športový dôchodok, ale očividne sa mu v ňom zostávať nechce. Už pred pár týždňami sa v médiách objavili informácie o tom, že Mayweather zvažuje návrat ku bojovým športom a nemusí ísť nutne len o box, pričom najnovšie sa americký športovec objavil na streame v aplikácii Periscope a so svojimi fanúšikmi prediskutoval množstvo zaujímavých tém.

Najzaujímavejšou z nich bola definitívne otázka o tom, či by sa vedel vrátiť namiesto boxu rovno do UFC, kde by sa teoreticky mohla konať odveta s Conorom McGregorom, na čo Mayweather spontánne odpovedal, že už mal aj ponuku a keby ju prijal, za tri či štyri zápasy v UFC by zarobil miliardu dolárov a mohol by si zase odísť užívať. Je pravdepodobné, že keby sa predsa len rozhodol pre návrat, jeho prvý súboj by bol s McGregorom, ktorý sa ďalším peniazom určite vyhýbať nebude a pokojne by sa boxerovi v oktagone postavil, pretože v ňom má ďaleko viac skúseností a existuje veľká šanca, že by ho v ňom aj porazil.

Mayweather potom porozprával zopár zaujímavostí zo svojho súkromného života, ale po tom, čo spomenul čiastku 1 miliarda dolárov, už bola väčšina fanúšikov fixovaná na veľkolepý návrat svojho miláčika, čo podčiarklo aj jedno z jeho vyjadrení. Floyd vyhlásil, že peniaze miluje a miluje aj svojich fanúšikov, ktorí ho milujú naspäť, takže ak mu ponúknu dostatočne vysokú čiastku, dlho nad ňou zrejme rozmýšľať nebude. A za 1 miliardu by sme nerozmýšľali ani my, aj keď by sme si mohli poškodiť dokonalý rekord 50:0.  

Domov
Zdieľať
Diskusia